Uw partner in passieve brandpreventie

onderhoud

onderhoud

Bijna ieder systeem heeft een keer onderhoud nodig. Bij deuren, brandwerende afdichtingen en bekledingen is dat niet anders. Het is mede afhankelijk van de gebruiksfrequentie, de omstandigheden in een bedrijf (vocht, kabelmutaties) of u een jaarlijkse onderhoudsinterval nodig heeft. Denk bij dit laatste aan het logboek (zoals in het gebruiksbesluit, dat per 1 november 2008 is ingegaan, is vastgelegd).

Wij nemen graag met u door welk onderhoud u het beste past. Wij houden natuurlijk rekening met de mate van belasting; sommige systemen hebben namelijk maar eens in de 5 jaar onderhoud nodig. Wij garanderen over een lange termijn (10 tot 15 jaar!) een minimale onderhoudsprijs met onze producten. 

Een voorbeeld bij Heinen deuren. Daar zijn twee mogelijke typen onderhoud te vinden:

Het modulaire concept van de deuren bevordert zowel het curatieve als het preventieve onderhoud. Het zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de onderhoudskosten en van de eventuele vervangingskosten van de deur. De 10-jarige beschikbaarheid van vervangingsonderdelen vormt een belangrijke garantie, zowel voor het curatieve als voor het preventieve onderhoud.

Klik hier als u uitgebreide informatie wilt ontvangen of bel naar: 0182 - 630 876.