U heeft bij DS Projekten de keuze uit de beste systemen voor brandbeveiliging en een uniek hoogwaardig productenpakket met certificaten. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde  leveranciers in de markt. Wij zijn, met slechts twee importeurs in Nederland, partner van Heinen voor al uw professionele stalen maatwerk beveiligingsdeuren. Daarnaast zijn wij voor wat betreft uw brandbeveiliging, exclusief importeur van het zeer hoogwaardige KBS Systeem.

Als enige importeur in Nederland van KBS brandvertragende systemen leveren wij u met het KBS systeem een totaalpakket aan diensten en producten ter voorkoming van brandverspreiding. Het KBS systeem voldoet aan alle Europese normen, is internationaal getest en goedgekeurd, heeft een bewezen onderhoudsbesparing op de lange termijn en wordt geproduceerd volgens ISO 9001. Met het KBS systeem bieden wij u een brandwerend- en brandvertragend systeem met onder andere KBS brandwerende afdichtingen en coatings. U voldoet hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van preventieve brandveiligheid.

Brandvertragende en brandwerende deuren werken uitstekend als brandcompartimentering en voorkomen het verder uitbreiden van een eventuele brand. Brandwerende deuren zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen uit deuren van 15 tot 240 minuten brandwerend (EW of EI) en van een enkele draaideur in de afmeting die u wenst, tot een dubbele of XXL draaideur.

Als vakspecialist in brandbeveiliging adviseren wij u graag over de beste brandwerende deuren voor uw gebouw. Wij zijn, met slechts twee importeurs in Nederland, partner van Heinen voor uw professionele stalen brandwerende deuren op maat. Dankzij de opzwellende dichtingen (die uitzetten in aanraking met warmte) bij de Heinen deuren en de gecertificeerde rookdichtheid, verhinderen de Heinen brandwerende deuren dat het vuur en de rook zich uitbreiden.

DS Projekten is specialist in zware professionele beveiliging, maar ook uw lichte en middel zware beveiliging nemen wij u graag uit handen. Zo leveren en monteren wij ook houten brandwerende binnendeuren van diverse fabrikanten, brandwerende rolschermen, glas, brandkleppen en vullen wij (holle) stalen kozijnen met een speciale mortel zodat uw gebouw weer voldoet aan de brandeisen.

Zo maken wij uw gebouw brandveilig zonder de kosten en overlast voor het vervangen van de huidige kozijnen. Ook bekleden wij stalen hoofddraagconstructies om bezwijking bij brand te voorkomen. DS Projekten is uw partner in brandwerende compartimentering en bouwkundige beveiliging.

Uw brandbeveiligingsproject volledig uit handen geven bespaart u veel tijd en zorgen. DS Projekten is specialist in turnkey projecten. Wij doen inspecties en voeren totaalprojecten uit met eigen monteurs. Wij nemen alle taken van A tot Z op ons en helpen u graag om uw gebouw preventief brandveilig te maken. Wij leveren totaal compartimentering op maat. Zo weet u zeker dat uw pand voldoet aan uw veiligheidsbehoeften en de wettelijke eisen.

Lees meer over de werkwijze van DS Projekten.

DS Projekten is voornamelijk werkzaam in de volgende sectoren:

  • Wooncorporaties
  • Energiecentrales (ook nucleair);
  • Defensie;
  • Ministeries;
  • Industrie;
  • Grootdistributie, transport;
  • Openbare gebouwen (zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen);
  • Vastgoed;
  • Datacentra.

Bent u werkzaam in een andere branche? Neem dan contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

DS Projekten heeft alles in huis om u volledig te ontzorgen op het gebied van bouwkundige brandbeveiliging. Wilt u weten wat DS Projekten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Meer informatie over de brandbeveiliging van uw gebouw?

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving