✔ Inclusief levering en montage

✔ Rapportage bij inspectie

✔ Inclusief onderhoudsdiensten

Een brandcompartiment is veel meer dan een bouwkundig element; het is een levensreddende maatregel. Bij DS Projekten zijn we experts in het creëren van brandveilige omgevingen en we weten hoe cruciaal een goed ontworpen brandcompartiment is voor de veiligheid van uw bedrijf en uw werknemers.

Wilt u een advies afspraak inplannen?

De stille held van uw brandcompartiment

Wat doet een brandcompartiment precies? In essentie scheidt het uw bedrijfsruimte in verschillende zones om de verspreiding van brand en rook te beperken. Door het creëren van deze ‘compartimenten’, krijgt u kostbare tijd om een veilige evacuatie uit te voeren en de schade te beperken. Voor bedrijven is dit niet alleen een investering in fysieke veiligheid, maar ook in bedrijfscontinuïteit. Een goed ontworpen brandcompartiment kan het verschil maken tussen een kleine verstoring en een catastrofale gebeurtenis. Andere diensten en producten die wij aanbieden ter hoogwaardige brandbeveiliging zijn:

Voor elk bedrijf en elke situatie vinden wij zo een passende preventie.

Vuurwerende deuren

Maak brandveiligheid tot uw prioriteit en plan een adviesgesprek in

Als het gaat om de veiligheid van uw bedrijf, is er geen ruimte voor compromissen. Wij nodigen u daarom uit om een adviesgesprek in te plannen met ons bedrijf ter brandpreventie over hoe brandcompartimenten de veiligheid en efficiëntie van uw bedrijfsruimte kunnen verbeteren. Tijdens dit gesprek zullen we uw specifieke behoeften en uitdagingen analyseren en een op maat gemaakt brandveiligheidsplan voorstellen. Neem de controle over de veiligheid van uw bedrijf en zet de eerste stap naar een brandveilige toekomst.

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving