✔ Inclusief levering en montage

✔ Rapportage bij inspectie

✔ Inclusief onderhoudsdiensten

Brandwerende afdichtingen zijn niet zomaar een accessoire in uw bouwproject; ze zijn een essentieel onderdeel van een grondig brandbeveiligingsplan. Als een vertrouwde naam in de sector, begrijpt DS Projekten het belang van dit vaak onderschatte element. Denkt u eens in: een kleine vonk kan binnen enkele minuten uitgroeien tot een allesverslindende brand. In dergelijke cruciale momenten kunnen brandwerende afdichtingen het verschil maken tussen beheersbare schade en catastrofale verwoesting.

Wilt u een advies afspraak inplannen?

Een assortiment op maat: kies de juiste brandwerende afdichtingen voor uw bedrijf

Wist u dat er verschillende soorten brandwerende afdichtingen zijn, elk met hun eigen specificaties en toepassingen? Van opschuimende strips en brandwerende kitten tot steenwolplaten en gecoate boards; de keuzes zijn talrijk. Maar maakt u zich geen zorgen; het selecteren van de juiste brandwerende afdichting hoeft niet overweldigend te zijn. U kunt kiezen op basis van factoren zoals het type bouwmaterialen, de gewenste brandweerstandstijd en de specifieke vereisten van uw branche. Naast brandwerende afdichtingen, bieden wij ook het volgende voor uw bedrijf aan:

Zo voorzien wij u niet alleen van materialen, maar zijn wij in de gehele preventie uw partij.

Vuurwerende deuren

Plan een adviesgesprek voor uw bedrijf in

De inzet is hoog en de risico’s zijn reëel. Het is tijd om actie te ondernemen en uw pand te voorzien van de meest hoogwaardige brandbeveiliging. Neem vandaag nog de stap om een vrijblijvend adviesgesprek met ons bedrijf ter brandpreventie in te plannen. In dit gesprek zullen experts op het gebied van brandwerende afdichtingen u een op maat gemaakt plan presenteren dat naadloos aansluit bij de behoeften en vereisten van uw bedrijf. Want als het om brandveiligheid gaat, is alleen het allerbeste goed genoeg.

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving