✔ Inclusief levering en montage

✔ Rapportage bij inspectie

✔ Inclusief onderhoudsdiensten

Brandwerende materialen zijn uw eerste verdedigingslinie tegen het onvoorspelbare en verwoestende karakter van vuur. Bij DS Projekten hebben we jarenlange ervaring in het toepassen van deze materialen om een optimale brandveiligheid te waarborgen. Door te kiezen voor kwalitatieve brandwerende constructies, beschermt u niet alleen uw bedrijfsassets, maar ook het meest waardevolle bezit: uw medewerkers.

Wilt u een advies afspraak inplannen?

Wij bieden een breed spectrum aan brandwerende materialen aan

De markt biedt een breed scala aan brandwerende materialen die in verschillende situaties kunnen worden toegepast. Van brandwerende coatings voor hout en staal tot brandvertragende isolatie en brandwerende constructies, de opties zijn bijna eindeloos. Een bijzondere vermelding verdienen brandwerende constructies, die integraal zijn voor de totale brandveiligheid van uw gebouw. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingen, van het vertragen van de brandverspreiding tot het volledig isoleren van ruimtes tegen brand. Naast materialen, bieden wij ook de volgende diensten en productie voor hoogwaardige brandbeveiliging aan:

Binnen uw bedrijf kijken we graag mee naar welke maatregelen het beste zijn ter preventie.

Vuurwerende deuren

Plan uw adviesgesprek voor maximale brandveiligheid op uw werkplek

U weet nu het belang van brandwerende materialen en brandwerende constructies. Maar hoe bepaalt u welke materialen het best geschikt zijn voor uw specifieke bedrijfsbehoeften? Dat is waar een deskundig adviesgesprek om de hoek komt kijken. Plan een consult bij ons bedrijf ter brandpreventie in om een diepgaand inzicht te krijgen in de brandwerende oplossingen die het beste aansluiten bij uw bedrijfsstructuur en -cultuur. Neem die cruciale stap vandaag nog en verzeker uzelf van een toekomst waarin veiligheid geen vraagteken meer is, maar een garantie.

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving