✔ Inclusief levering en montage

✔ Rapportage bij inspectie

✔ Inclusief onderhoudsdiensten

Heinen deuren ds projekten

EI1 brandwerende deuren vormen niet zomaar een deur; ze zijn uw eerste verdedigingslinie tegen het verwoestende effect van brand. Bij DS Projekten begrijpen we dat brandveiligheid meer is dan een checklist; het is een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfscontinuïteit. Daarom zijn onze EI1 brandwerende deuren specifiek ontworpen om uw mensen en eigendommen de beste bescherming te bieden.

Wilt u een advies afspraak inplannen?

De unieke eigenschappen van EI1 brandwerende deuren

Wat maakt EI1 brandwerende deuren zo bijzonder? Allereerst bieden deze deuren een brandwerendheid van minstens 60 minuten, wat betekent dat u kostbare tijd wint om een veilige evacuatie te organiseren. Ze zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en uitgerust met brandwerende vullingen en afdichtingen. Deze deuren zijn niet alleen robuust maar ook esthetisch aantrekkelijk, zodat ze perfect integreren in elk zakelijk interieur. Kortom, met EI1 brandwerende deuren investeert u in zowel veiligheid als stijl. Andere brandbeveiligingsdeuren die wij aanbieden zijn:

Zo is er voor ieder bedrijf een geschikte deur ter preventie te vinden.

Vuurwerende deuren

Plan een adviesgesprek voor de veiligheid op uw werkplek in

De veiligheid van uw organisatie is te belangrijk om aan het toeval over te laten. Als u overtuigd bent van het belang van topkwaliteit brandveiligheidsmaatregelen, is nu het moment om actie te ondernemen. We nodigen u uit voor een uitgebreid adviesgesprek bij ons bedrijf ter brandpreventie om uw specifieke behoeften in kaart te brengen en te bespreken hoe EI1 brandwerende deuren daarin kunnen voorzien. Neem vandaag nog contact op om uw adviesgesprek te plannen en zet de eerste stap naar een brandveiligere toekomst.

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving