Heinen-deuren

Wanneer u zoekt naar efficiënte brandcompartimentering, zijn Heinen-deuren uw eerste keus. Deze deuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan opties, variërend van 15 tot 240 minuten brandwerendheid. Met de unieke kenmerken zoals opzwellende dichtingen die uitzetten bij warmte, voorkomen de deuren effectief de verspreiding van vuur en rook. Als een van de slechts twee importeurs in Nederland, bieden wij van DS Projekten u Heinen-deuren aan, precies afgestemd op uw behoeften.

Brandwerende deuren kunnen bij brand alleen goed functioneren wanneer de deuren op de juiste manier gemonteerd en geïnstalleerd zijn. Daarom verzorgen de vakspecialisten van DS Projekten de montage bij u op locatie. Zo weet u zeker dat uw gebouw en de mensen in dat gebouw optimaal beschermd zijn tegen brand en rook. Wij zijn specialist in het leveren en monteren van stalen brandwerende Heinen deuren op maat. Het compartimenteren van ruimtes met Heinen metalen deuren is een zeer effectieve methode om mensen en goederen te beschermen tegen brand- rook- en explosiegevaar.

Bovendien hebben de brandwerende deuren ook een preventieve werking tegen inbraak en zware criminaliteit. Ook voor eventuele garantiewerkzaamheden op de Heinen deuren kunt u bij ons terecht. Onze monteurs hebben uitgebreide Heinen opleidingen gevolgd om technisch geavanceerde herstellingen uit te voeren. Wij dragen zorg voor de juiste afhandeling namens Heinen.

Uw brandwerende deur moet voldoen aan bepaalde normeringen. De Europese brandwerendheidsnormen zijn de maatstaf voor tests en classificatie voor brandwerendheid. De maatstaf voor brandwerendheidtests van deuren, sluitsystemen en ramen is de Europese norm EN 1634-1. De weerstandsklasse wordt uitgedrukt in minuten en komt overeen met de duur van de brandtests (van 15 tot 240 minuten).

DS Projekten is totaalaanbieder op het gebied van hoogwaardige bouwkundige brandpreventie en beveiliging. Naast de brandwerende deuren van Heinen, kunt u bij ons terecht voor elke maatwerk veiligheidsdeur van Heinen. Welke veiligheidsbehoefte u ook heeft, wij ontwerpen voor u de deur die u wenst. U geeft aan welke kenmerken uw deur moet voldoen en wij leveren.

Ook kunnen wij u helpen bij uw totale professionele brandwerende compartimentering van A tot Z. Wij doen inspecties en voeren (totaal)projecten uit met eigen monteurs. Wij helpen u graag om uw gebouw preventief brandveilig te maken. Zo weet u zeker dat uw pand voldoet aan uw veiligheidsbehoeften en de wettelijke eisen.

Wilt u weten of wij de geschikte brandwerende deuren van Heinen kunnen leveren voor uw gebouw? Wij komen graag bij u langs om te horen wat uw behoefte is en ontwerpen graag uw maatwerk branddeur. Neem vrijblijvend contact met ons op.

De veiligheid van Heinen-deuren

Als partner van Heinen leveren wij u hoogwaardige veiligheidsdeuren op maat. De basis van iedere Heinen veiligheidsdeur is het Metal+ concept. Welke veiligheidsbehoefte u ook heeft, wij ontwerpen voor u de deur die u wenst. U geeft aan welke kenmerken uw veiligheidsdeur moet hebben: inbraakwerend, geluidwerend, kogelwerend, explosiebestendig, antipaniek, waterdicht, rookdicht, enz.

Ook leveren wij professionele brandwerende deuren. U kunt uw Heinen deuren samenstellen zoals u wenst. Daarvoor heeft Heinen software ontwikkeld waarmee wij uw behoeften optimaal kunnen bepalen aan de hand van enkele vragen: wat zijn de optimale afmetingen? Wat voor prestatieprofiel moet de deur hebben? Hoe vaak zal de deur geopend/gesloten worden? Vervolgens maken wij een gedetailleerd bestek op, op basis waarvan Heinen uw deur volledig op maat voor u maakt.

De Heinen veiligheidsdeuren zijn uitzonderlijk duurzaam en stevig. Heinen hanteert veel strengere kwaliteitsnormen dan wettelijk voorgeschreven. Op die manier blijven de deuren van Heinen decennialang topprestaties leveren. De voordelen van de Metal+ veiligheidsdeuren van Heinen:

 • Lange levensduur / duurzaamheid
 • 15 jaar garantie
 • Minimaal en eenvoudig onderhoud
 • Op lange termijn de goedkoopste oplossing
 • Zeer lage verbruikskosten
 • Extreme mechanische weerbaarheid
 • Betrouwbaarheid
 • Op maat gemaakt
 • Zelfde stevige structuur, ongeacht welke kenmerken
 • Vastgeschroefde elementen van de deur (niet gelast).
 • Snel herstel mogelijk na vandalisme of schade
 • Optimaal gebruikscomfort
 • In drie richtingen afstelbaar
 • Gebruiksfrequentie (EN 1191)
  1.000.000 cycli openen/sluiten (maximaal niveau)
 • Mechanische weerstand (EN 1192)
  M+7 (maximaal niveau)
 • Mechanische weerstand (EN 1192)
  M+7 (maximaal niveau)
 • Levensduur van de deur
  15 jaar garantie op het deurelement
 • Inbraakwerend (EN 1627-1630)
  CR2 (onder voorwaarden)
 • Geluidsisolerend
  Basisgeluidswerendheid: Rw = 30 dB
 • Luchtdicht
  Niveau L1
 • Thermisch isolerend
  T4: Gemiddelde U-waarde 1,9 W/m2K (met automatische sluiting onder aan de deur)

U kunt de Heinen veiligheidsdeuren samen stellen zoals u dat wilt. Welke veiligheidsbehoefte u ook heeft, wij ontwerpen voor u de deur die u wenst. U geeft aan welke kenmerken uw veiligheidsdeur moet hebben en wij leveren. De metalen Heinen veiligheidsdeuren kunt u samenstellen met de prestatiekenmerken onderaan deze pagina.

Het motto van Heinen is de klant begeleiden, langdurige relaties en totale klanttevredenheid. Dat is ook de missie van DS Projekten. U begeleiden en ontzorgen. Wij nemen alle taken van A tot Z op ons en helpen u graag om uw gebouw te beveiligen. Ook uw garantiewerkzaamheden nemen wij voor onze rekening.

Onze monteurs hebben uitgebreide Heinen opleidingen gevolgd om technische geavanceerde herstellingen uit te voeren. Zo kunnen wij u snel helpen bij eventuele storingen. Als erkend partner van Heinen, dragen wij zorg voor de juiste afhandeling namens Heinen.

Wilt u weten of wij de geschikte Heinen veiligheidsdeuren kunnen leveren voor uw gebouw? Wij komen graag bij u langs om te horen wat uw behoefte is en ontwerpen graag uw maatwerk veiligheidsdeur. Neem vrijblijvend contact met ons op.

DS Projekten biedt Heinen service

Prestatiekenmerken van de deuren

Levensduur
van de deur

Mechanische
weerstand

Gebruiks-
frequentie

Brandwerend

Brandwerend HCM

Inbraakwerend

Geluidsisolerend

Kogelwerend

Explosiebestendig

Antipaniek

Rookdicht

Therm. isolerend

Luchtdicht

Waterdicht

Winddicht

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving