Bent u op zoek naar een totaalaanbieder op het gebied van hoogwaardige bouwkundige brandpreventie en beveiliging? Naar een one stop shop in brandcompartimentering? Wilt u een vakspecialist die met u meedenkt en producten en projecten aflevert op hoog professioneel niveau?

Dan bent u bij DS Projekten aan het juiste adres. Ruim 30 jaar zijn wij vakspecialist in brandcompartimentering en bouwkundige beveiliging. Wij voeren deelprojecten uit of ontzorgen u volledig en doen alles zelf, van inventarisatie tot uitvoering en onderhoud. Kwaliteit, duurzaamheid en garantie staan bij ons voorop. Evenals onze complete dienstverlening op maat. Uw veiligheid is onze zorg.

 • Totaalaanbieder hoogwaardige bouwkundige brandpreventie en beveiliging
 • One stop shop in brandcompartimentering
 • Vakspecialist die met u meedenkt
 • Producten en projecten op professioneel niveau
 • Ruim 30 jaar zijn wij vakspecialist
 • Kwaliteit, duurzaamheid en garantie

Uw veiligheid is onze zorg!

U heeft bij DS Projekten de keuze uit de beste systemen voor (brand)beveiliging en een uniek hoogwaardig productenpakket met certificaten. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde  leveranciers in de markt. Wij zijn, met slechts twee importeurs in Nederland, partner van Heinen voor al uw professionele stalen maatwerk beveiligingsdeuren. Daarnaast zijn wij voor wat betreft uw brandbeveiliging, exclusief importeur van het zeer hoogwaardige KBS Systeem.

DS Projekten is specialist in zware professionele beveiliging, maar ook uw lichte en middel zware beveiliging nemen wij u graag uit handen. Zo leveren en monteren wij ook houten brandwerende binnendeuren van diverse fabrikanten, brandwerende rolschermen, glas, brandkleppen en vullen wij (holle) stalen kozijnen met een speciale mortel zodat uw gebouw weer voldoet aan de brandeisen. Zo maken wij uw gebouw brandveilig zonder de kosten en overlast voor het vervangen van de huidige kozijnen. Ook bekleden wij stalen hoofddraagconstructies om bezwijking bij brand te voorkomen. DS Projekten is uw partner in brandwerende compartimentering en bouwkundige beveiliging.

Uw brandbeveiligingsproject volledig uit handen geven bespaart u veel tijd en zorgen. DS Projekten is specialist in turnkey projecten. Wij doen inspecties en voeren totaalprojecten uit met eigen monteurs. Wij nemen alle taken van A tot Z op ons en helpen u graag om uw gebouw preventief brandveilig te maken. Wij leveren totaal compartimentering op maat. Zo weet u zeker dat uw pand voldoet aan uw veiligheidsbehoeften en de wettelijke eisen.

Lees meer over de werkwijze van DS Projekten.

DS Projekten is voornamelijk werkzaam in de volgende sectoren:

 • Wooncorporaties
 • Energiecentrales (ook nucleair);
 • Defensie;
 • Ministeries;
 • Industrie;
 • Grootdistributie, transport;
 • Openbare gebouwen (zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen);
 • Vastgoed;
 • Datacentra.

Bent u werkzaam in een andere branche? Neem dan contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

DS Projekten biedt u, samen met onze leveranciers, de beste garantie! Wij werken uitsluitend met topproducten. Producten die functioneel lang meegaan en bijdragen aan een onderhoudsbesparing op de lange termijn. Via onze topleveranciers Heinen en KBS geven wij u een garantie van minimaal 15 jaar. Als erkend partner voeren wij de garantiewerkzaamheden voor u uit.

Onze monteurs hebben uitgebreide opleidingen bij de leveranciers gevolgd om technisch geavanceerde herstellingen bij u uit te voeren. Zo kunnen wij snel reageren op mogelijke storingen. Ook voor uw storingen en herstellende werkzaamheden kunt u dus bij ons terecht. U heeft slechts één contactpersoon voor al uw werkzaamheden rondom de (brand)veiligheid van uw gebouw.

Wij zijn een VCA en ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

DS Projekten heeft alles in huis om u volledig te ontzorgen op het gebied van bouwkundige beveiliging. Wilt u weten wat DS Projekten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving