Bouwkundige beveiliging (Security)

Als u op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit veiligheidsdeuren, dan bent u bij DS Projekten aan het juiste adres. Als erkend partner van Heinen zijn wij specialist in het leveren en monteren van stalen maatwerk deuren. Onze Heinen veiligheidsdeuren staan bekend om hun sterkte en extreem lange levensduur. U kunt de Heinen veiligheidsdeuren samen stellen zoals u dat wilt. Welke veiligheidsbehoefte u ook heeft, wij ontwerpen voor u de deur die u wenst. U geeft aan welke kenmerken uw veiligheidsdeur moet hebben en wij leveren en monteren.

Veiligheidsdeuren Heinen

Als partner van Heinen leveren wij u hoogwaardige veiligheidsdeuren op maat. Welke veiligheidsbehoefte u ook heeft, wij ontwerpen voor u de deur die u wenst. U geeft aan welke kenmerken uw veiligheidsdeur dient te hebben: inbraakwerend, geluidwerend, kogelwerend, explosiebestendig, antipaniek, waterdicht, rookdicht, enz. Ook leveren wij professionele brandwerende deuren.

U kunt uw Heinen deuren samenstellen zoals u dat wilt. Daarvoor heeft Heinen software ontwikkeld waarmee wij uw behoeften optimaal kunnen bepalen aan de hand van enkele vragen: wat zijn de optimale afmetingen? Wat voor prestatieprofiel moet de deur hebben? Hoe vaak zal de deur geopend/gesloten worden? Vervolgens maken wij een gedetailleerd bestek op, op basis waarvan Heinen uw deur volledig op maat voor u maakt. Op de pagina veiligheidsdeuren Heinen leest u alles over de mogelijkheden en voordelen van security door Heinen veiligheidsdeuren.

Heinen deuren samenstellen zoals u dat wilt!

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving

Contact met DS Projekten

Heeft u een vraag of opmerking? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.