Uw veiligheid is onze zorg. Wij inventariseren, adviseren, installeren, onderhouden én garanderen. Wij nemen alle taken van A tot Z op ons en helpen u graag om uw gebouw te beveiligen. Uiteraard ondersteunen wij u ook graag bij uw deelprojecten, dag- of weekklussen. Bij uw turnkey brandbeveiligingsproject hanteren wij de volgende werkwijze:

  • Intake: wat is uw behoefte?
  • Inventarisatie: inspectie van de brandveiligheid van uw gebouw.
  • Advies: wat hebben wij geconstateerd en wat adviseren wij?
  • Rapportage, plan van aanpak en offerte: hoe maken wij uw pand brandveilig en wat zijn de kosten?
  • Levering en installatie
  • Vastlegging in logboek brandpreventie
  • Oplevering: overhandiging logboek, productinformatie en certificaten
  • Onderhoud

10 tot 15 jaar garantie op brandbeveiliging!

De brandveiligheid van uw gebouw is een grote verantwoordelijkheid. De vakspecialisten van DS Projekten inspecteren uw gebouw om u een gedegen advies te geven over de aanpassingen die noodzakelijk zijn voor het brandveilig maken van uw gebouw. Op basis van deze inventarisatie maken wij een rapportage en ontvangt u een vrijblijvende offerte. Zo weet u direct welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om uw gebouw preventief brandveilig te maken.

Wij maken uw gebouw preventief brandveilig op gecertificeerde wijze volgens de laatste Europese normeringen. Onze VCA gecertificeerde professionals volgen regelmatig opleidingen om de nieuwste innovatieve systemen bij u te kunnen installeren.

DS Projekten legt de uitgevoerde werkzaamheden voor u vast in een logboek. Ons logboek vereenvoudigt periodieke inspectie en onderhoud. Door het bijhouden van een logboek ziet u bovendien wanneer onderhoud noodzakelijk is en voldoet u aan het ‘gebruiksbesluit’. DS Projekten werkt met een digitaal logboek vraagt u hier naar bij onze technische adviseurs.

Uw systeem heeft uiteraard onderhoud nodig. Het is onder meer afhankelijk van de gebruiksfrequentie en/of de omstandigheden in uw bedrijf hoe vaak dit onderhoud noodzakelijk is. Wij kijken graag met u welk onderhoud het beste past bij uw systeem. Het ene systeem heeft namelijk meer onderhoud nodig dan het andere. Ons KBS systeem (LINK) heeft bijvoorbeeld een bewezen onderhoudsbesparing op de lange termijn. DS Projekten neemt uw onderhoud graag uit handen.

DS Projekten biedt u, samen met onze leveranciers, de beste garantie! Wij werken uitsluitend met topproducten. Producten die functioneel lang meegaan en  bijdragen aan een onderhoudsbesparing op de lange termijn. Via onze topleveranciers Heinen en KBS geven wij u een garantie van 10 tot 15 jaar én een minimale onderhoudsprijs. Als erkend partner kunnen wij de garantiewerkzaamheden voor u uitvoeren.

Onze monteurs hebben uitgebreide opleidingen gevolgd om technisch geavanceerde herstellingen uit te voeren. Zo kunnen wij snel reageren op mogelijke storingen of gebreken. Ook voor uw storingen en herstellende werkzaamheden kunt u dus bij ons terecht. U heeft slechts één contactpersoon voor al uw werkzaamheden rondom de brandveiligheid van uw gebouw.

DS Projekten heeft alles in huis om u volledig te ontzorgen op het gebied van bouwkundige (brand) beveiliging. Wilt u weten wat DS Projekten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

0182 – 630 876
info@dsprojekten.nl

Ons adres
DS Projekten BV
Coenecoop 655
2741 PV Waddinxveen
Routebeschrijving